Дани, това мессо изглежда адски сочно и вкусно! Направо да му потекат лигите на човек като го гледа!
10.03.2018 19:57
1
1
Yordanka Kovacheva
Ами за вкусно, невероятно вкусно е. То каквото и да сложиш на скара или жар винаги става божествено. За сочно, това е такова да, но по принцип антрекота не е от най най сочните стекове, в смисъл- тук там си има по някоя жиличка, не е като бонфилето. Затова е важно да се знаят тънкости за приготвянето му и може би от първостепенна важност- да сме сигурни, че е качествено месото, защото ако не е, каквито и тънкости да се прилагат- ще си имаме подметка, а не пържола. ;)
10.03.2018 20:35
1
Yordanka Kovacheva
В рецептата съм пропуснала да добавя, че дебелината на стековете трябва да е от 2 см. (не по- тънки) до 3 см.! Ако вашите са до 2 см., следвайте времето за печене описано в рецептата, ако обаче са 3 см. то увеличете печенето с още минутка- две.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани