Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте :) Преди време се пробвах да направя такива "мързеливи " толумбички и да си призная изобщо не ми се получиха :( оттогава съм "скарана" с тях и само поглеждам и се облизвам на така добре изглеждащи като вашите. Много са апетитни, браво. Може би ще се пробвам с тях отново. Бих искала да ви помоля само малко по подробно да опишете какво се случва със сиропа. Изглежда като все едно рецептата е недовършена. Пише, че се смесват водата със захарта и дотам. Но варят ли се?Колко време? Аз при първият опит варих сиропа, за това питам. Но може пък това да е различен метод. И горещ или студен трябва да е сиропът при заливането? А толумбичките-топли или студени. Мисля, че това са ключови неща, за да е успешно приготвянето на рецептата. И колко време престояват в сиропа преди консумация? Предполагам една нощ или нещо такова..., но все пак да питам. Благодаря предварително.
15.04.2018 10:58
2