Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Как може всеки да пише каквото му дойде, ей това не мога да разбера!
01.12.2023 23:23
2
Анонимен
Анонимен
Ако не го изкиснеш във вода ,няма да се яде от сол.
20.02.2023 13:13
7
Мария Беженар
Мария Беженар
Колко кг. е месото?
08.01.2016 21:29
14
3
Владимир
Владимир
Аз като подправки използвам червен пипер сладък и лютив, смлян черен пипер, смлян на прах чимен, чубрица, пасиран чесън, лакиена чашка сухо бяловино
02.01.2014 13:21
29
2
40712
40712
Точно така, но аз притискам с тежест ,за да придобият вид и тогава овалвам с подправките.
31.12.2013 15:52
15