Доматена кремсупа с извара и босилек

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
749
611
447
1
10/08/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 473
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, морковите, чушката и чесъна на дребно.

В тенджерата задушаваме заедно със зехтина. Докато се обработва обелваме доматите и ги режем на малки кубчета.

Към задушените зеленчуци добавяме доматите заедно със солта, черния пипер и сухия босилек и оставяме да покъкри 5-10 мин, след което доливаме 1 л гореща вода и оставяме да къкри 50-60 мин.

След като махнем от котлона, оставаме да изстине, добавяме наситнените пресен магданоз и босилек и пасираме.

Поднасяме с 2-3 с.л. извара и листа пресен босилек.

Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
3.00 лв.
2.31 лв.
Виж ››

Тайната на перфектно нарязаните зеленчуци е в използването на тази удобна помощна щипка

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар