Телешки Руладини с Бекон

26/09/2018
"Защо бекон ли, защото така телешкото остава вкусно и сочно - да ви е сладко "
Приготвяне40 мин.
Готвене15 мин.
Общо55 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 744
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на тънки филийки около 1 см и с чук за месо се изтъняват, посоляват се със сол и черен пипер. Намазват се с горчица, но само от едната страна.

Спанакът се попарва във вряла вода и после се отцежда. Върху всяко парче месо се поставя от спанака, от сушените домати и магданоз, нарязан на ситно, слага се и лук /също на ситнен/.

Навиват се на рулца и се увиват в слайс пушен бекон. Връзват се с конец или с клечка за зъби. Пържат се в загрято олио до златисто. Изваждат се на хартия да се отцедят от излишната мазнина.

В същата мазнина се приготвя сос, като се добавя една супена лъжица брашно. После се добавя разредено с малко вода доматено пюре. Слага се сол и черен пипер на вкус и се бърка до сгъстяване.

След като сосът е готов, руладините се слагат в него за да се овкусят добре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар