Пъстри зеленчуци на фурна

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
05/12/2018
"Колоритни, ароматни и много вкусни - любимите ни зеленчуци на фурна "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 879
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме на едри кубчета картофите, на кръгчета морковите, на квадратчета - чушките. Начупваме карфиола на бонзайчета и всичко смесваме в тавата. Добавяме на ситно нарязаните магданоз и спанак.

Подправяме с хималайска фина сол, шарлан, черен пипер, червен пипер, джинджифил на прах, куркума.

Разбъркваме равномерно и наливаме водичката, като тя почти да достига нивото на зеленчуците, без да ги покрива.

Слагаме във фурната и печем на 250 градуса - около 40-45 минути.

Разпределяме в 4 порции и поднасяме топло.

Уникално вкусни и лесни ароматни и засищащи зеленчуци на фурна.

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар