Начин на приготвяне
Филийките хляб се намазват с разтопено масло от едната страна. Нареждат се на дъното на тавичка /аз използвам форма за печене на блатове и сладкиши/.
Също така се нареждат и филии отстрани но самата форма. Намазва се с лютеница.
Отгоре се слагат 2-3 слайса от пушеното филе, 2-3 партета от кашкавала /може и рендосан кашкавал/, нарязани на половина чери домати, майонеза, рендосана моцарела.
След това мажем нови филии с масло и слагаме отгоре, отново редим същите продукти.
Така редим до запълване на формата за печене.
Филиите, които наредих отстрани, леко ги натиснах на вътре, за да похлупят солената торта.
Рендосах кашкавал и пекох хлебната торта, докато кашкавал направи златиста коричка.