Хлебна торта

Драга МишеваДрага Мишева
Чирак
59332123
Хлебна торта
Снимка: Драга Мишева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"Вие не се доверявайте на заглавието така сляпо - това е нещо като завоалирана пица на няколко етажа"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр.
  • лютеница - 1 бр.
  • чери доматки - около 10 бр.
  • пушено филе - 10 слайса
  • кашкавал - 10 парчета + 1 кубче за рендосване
  • моцарела - 2 бр.
  • разтопено масло - за намазване на хляба
  • майонеза
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките хляб се намазват с разтопено масло от едната страна. Нареждат се на дъното на тавичка /аз използвам форма за печене на блатове и сладкиши/.

Също така се нареждат и филии отстрани но самата форма. Намазва се с лютеница.

Отгоре се слагат 2-3 слайса от пушеното филе, 2-3 партета от кашкавала /може и рендосан кашкавал/, нарязани на половина чери домати, майонеза, рендосана моцарела.

След това мажем нови филии с масло и слагаме отгоре, отново редим същите продукти.

Така редим до запълване на формата за печене.

Филиите, които наредих отстрани, леко ги натиснах на вътре, за да похлупят солената торта.

Рендосах кашкавал и пекох хлебната торта, докато кашкавал направи златиста коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: