Яйца с бешамел

Мария СимоваМария СимоваГуру110857104913
27/08/2019
"Заповядайте в нашата кухня, където няма да ви караме да избирате между две любими неща, а ще ви предложим съчетание от двете "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 710
  • Преглеждания за месеца1198
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете брашното в разтопеното масло и прибавете студеното прясно мляко на тънка струя към тях, варите при непрекъснато бъркане до сгъстяване на Бешамела.

Посолете на вкус и поръсете с черен пипер, разбъркайте.

Сипете соса в огнеупорна тавичка и подредете равномерно, обелените и срязани на две яйца с разреза надолу.

Поръсете с червен пипер и настъргания кашкавал.

Поставете тавичката със запеканката в предварително нагрята на 180 градуса фурна и запичате за около 10 минути.

Сервирайте яйцата с бешамел с салата според сезона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар