Пикантни ребърца на барбекю

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67876121525
01/09/2019
"Перфектните ребърца са онези, от които всички искат допълнително, а вие с удоволствие приготвяте на бербекюто "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо316
  • Преглеждания за месеца315
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 кг
  • сол
  • чесън - 4 скилидки
  • черен пипер - 1 к.л. смлян
  • кимион - 1/2 к.л.
  • червен пипер - 1/2 с.л.
  • чили - 1 к.л. на люспи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се нарязват на порции, подсушават се поръсват със сол, а след това се натриват с предварително счукаият чесън.

Идва ред на останалите подправки, които се потупват с ръка, за да не изпадат.

Хубаво е свинските ребърца да се оставят в хладилника за няколко часа.

Пикантните ребърца на барбекю се пека, като периодично се обръщат и от двете страни.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар