Крехки пилешки жулиени на тиган

МартинМартин
Новак
32
164
103
76
09/09/2019
"От нас рецепта за страхотни пилешки жулиени, от вас - изпълнението и биричката "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 199
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си пилешкото филе на малки жулиенчета и ги овкусяваме със сол и чили /по желание/.

Приготвяме ги, като ги панираме в царевично нишесте - яйце - пак нишесте.

Слагаме едно по едно в сгорещената мазнина и пържим до готовност и от двете страни.

След което в друг тиган си разбъркваме пресования чесън с меда и соевия сос и след като сме получили хомогенна загрята смес, поставяме едно по едно готовите ни пилешки жулиени, като готвим около 1-2 минутки с обръщането и от двете страни. Тук идеята е да попият от маринатата.

Жулиенчетата ни са готови за консумация!

Можем да сервираме с картофки и биричка :)

Да ви е сладко!

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар