Кето кашкавалена питка

29/09/2019
"Разкошна кето питка, за всички, които водят тежка битка с килограмите - дръжте се, с вас сме "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо499
  • Преглеждания за месеца457
  • Преглеждания за седмицата185
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с вилица. Прибавят се прясно мляко, черен пипер, сол на вкус, риган. Червена чушка се нарязва на малки кубчета и прибавяме в тестото.

Добавя се настърган кашкавал, извара, разбърква се и лъжица по лъжица сипваме брашно от елда.

Трябва да се получи средно гъста каша. В малка тавичка, върху хартия за печене, сипваме кашкавалената смес и отгоре се заравнява.

Печем в загрята фурна на 180 градуса с вентилатор около 25 минути. Набожда се с клечка за зъби, за да се провери дали е готово тестото. Ако клечката излезе суха, изключваме фурната.

Охладената кето кашкавалена питка нарязваме на парчета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар