Телешко задушено по ирландски

09/10/2019
"Това телешко задушено по ирландски е един от най-вкусните специалитети на Ирландската кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене55 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца255
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкия шол на хапки, поръсваме със сол и черен пипер и запържваме в мазнината от зехтина и кравето масло, колкото да ги запечатаме от всяка страна.

Наливаме бирата, зеленчуковия бульон, целите печурки, нарязания ситно трюфел. Когато заври, затваряме капака на тенджерата под налягане и задушаваме на средна степен за 50 минути.

Когато е готово, прибавяме една или две супени лъжици брашно, като разбъркваме енергично при добавянето на брашното.

На слаб котлон варим за около пет минути да се сгъсти сосът.

Това телешко задушено по ирландски е един от най-вкуснитe специалитети за приготвяне.

Приятно приготвяне и хапване на това телешко задушено!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар