Начин на приготвяне
Обелете и разрежете сварените картофи на две половини, издълбайте им лека вдлъбнатина с помощта на лъжица.
В тиган нагрейте олиото и добавете ситно нарязаните праз и гъби, поръсете с черен пипер и пържите, докато останат на мазнина.
Поръсете с босилек и сол на вкус, разбъркате.
Отстранете тигана от огъня и прибавете горчицата и ситно нарязаните картофи, останали от издълбаването, разбъркайте добре.
Разпределете плънката добре по издълбаните картофи и поръсете с настъргания кашкавал.
Подредете пълнените картофи в тава намазана с олио и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна.
Печете картофите с плънка от гъби и праз до златисто кафяв загар на кашкавала за около 20 минути.