Пълнени пилешки гърди с кашкавал

23/03/2020
"Давайте ги насам тези пържолки с кашкавал - да хапнем както му е редът "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо618
  • Преглеждания за месеца617
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме пилешките гърди, така че да се образува джоб.

Овкусяваме ги със сол и черен пипер.

Поставяме в джоба кашкавал, затваряме гърдите, така че кашкавалът да остане отвътре.

Овалваме ги първо в брашно, после в яйцата и накрая в галета.

Пържим в сгорещена мазнина пълнените пилешки пържоли.

На дъното на тава поставяме доматено то пюре, нареждаме панираните пилешки гърди и върху тях също нанасяме доматено пюре.

Поръсваме с риган, настърган кашкавал и магданоз.

Печем пълнените пилешки гърди на 220° за 20 мин.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар