Телешки джолан в гювеч

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9493923k
Телешки джолан в гювеч1 / 2
07/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
205 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланът се измива много добре и се слага да ври за 90 минути. По време на варенето се маха пяната. След това се изважда и се слага в гювеч. Намазва се с кравето масло, поръсва се със солта и девесила. Отгоре се полива с червеното вино и соевия сос.

Настърганите домати се разпределят около джолана. Налива се 1.5 ч.ч. вода. Гювечът се похлупва и се слага във фурната. Пече се 90 минути на 200 градуса. След като е готов, джоланът се сервира с картофено пюре или гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: