Начин на приготвяне
Настъргваме тиквичките и ги отцеждаме от течността, като ги изстискваме през тензух.
Сипваме отцедените настъргани тиквички в купа. Чукваме вътре две от яйцата, настъргваме моцарелата и добавяме крема сиренето, солта, майонезата и бакпулвера.
Разбъркваме добре и изсипваме сместа в тефлонова тава.
Печем на 200 градуса 20 минути.
Обелваме и нарязваме доматите. Подреждаме ги върху тиквения блат. Отгоре разпределяме настърганите кашкавал и гауда.
Чукваме в средата останалото яйце, поръсваме с босилек и черен пипер.
Връщаме пицата във фурната, увеличаваме на 250 градуса и запичаме още 10-15 минути.
Сервирамепицата от тиквички без брашно топла или студена - по желание.