Стек от свинско месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
27/12/2010
"Не ви ли звучи като покана за романтична среща?"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо22 521
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Филето се начуква до тънка елипсовидна форма.

Нарязаните на ситно кашкавал, шунка, гъби, краставички и магданоз се объркват със соевия сос и се поставя в единия край на филето. Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от завитата страна.

Сервира се нарязано на шайби с топла или студена гарнитура.

Комплект от дървена дъска с 2бр шишове за скара 40см + солница
Практичен аксесоар за вашия дом:
Комплект от дървена дъска с 2бр шишове за скара 40см + солница
33.62 лв.
Виж ››

За впечатляващото барбекю ви трябва този комплект от дървена дъска, 2 шиша и солница. Пригответе най-вкусни зеленчукови или месни изкушения и ги сервирайте по оригинален начин върху дъската.

Рейтинг

5 6
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Маги
Маги
20.01.2016 20:17
Свинското не е ли вредно, в развитите страни вече свинското е на заден план, менюта с телешко винаги са предпочитания вариант. И вие наблягайте повече на телешко, агнешко, шилешко, забранете свинските рецепти в този сайт.
2
2