Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Паниран език с гъбен сос

Паниран език с гъбен сос

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Паниран език с гъбен сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Ако и вие сте почитатели на телешкия език, то тази рецепта е точно за вас А в комбинация с гъбен сос е направо вълшебна"

Необходими Продукти

  • телешки език - 200 гр.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 80 гр.
  • галета
  • гъби - мариновани 50 гр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби.

Приготвя се гъбения сос.

Шайбите се панират в брашно, яйце, галета и се нареждат в порционни чинии и се заливат с гъбения сос.

Гарнират се с магданоз и картофки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: