Начин на приготвяне
Измийте свинските пържоли и ги начукайте с дървено чукче. Поръсете със сол и черен пипер от двете страни. Оставете ги така, докато направите плънката.
Обелете гъбите и нарежете на филийки. Лука на малки парчета, а моркова и целината - на пръчици.
Загрейте незалепващ тиган с малко мазнина и изпържете гъбите до златисто. Извадете и заделете.
В същия тиган сложете лука, а малко по-късно - моркова и целината. Запържете всичко за около 5 минути.
Върнете гъбите в тигана, изчакайте няколко минути и изключете.
Напълнете пържолите с плънката и завийте на руладините. Ако искате, може да завържете свинското вретено с конец (аз това не го направих и не съм имала проблеми по време на пърженето).
Оваляте всяко вретено първо в брашно, а след това потопете в разбитото яйце.
Пържете в загрят тиган с мазнина от всички страни до златисто.
Извадете и сервирайте веднага панирано свинско вретено.