Тас кебап

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
13/01/2014
"По аромата ще го познаете, а по вкуса ще го оцените - класика в чиния "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 048
  • Преглеждания за месеца370
  • Преглеждания за седмицата32
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате месото от костите, нарязвате на парченца и задушавате в мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, прибавяте доматеното пюре, брашното и червения пипер. Заливате ястието с бульон или гореща вода, посолявате и оставяте да ври на умерен огън.

Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Blgn
Blgn
28.09.2018 13:40
Стана много вкусно! Благодаря за рецептата
0
0