Риба в собствен сос

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
07/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 763
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената риба се надробява и се подправя със сол и лимонов сок. Всяко парче от рибата се намазва с масло и се поръсва с черен пипер.

Слагат се по 2 парчета риба в алуминиево фолио, а отгоре - шайби от лук и моркови, като се оформят пакети.

В тенджера под налягане се изсипва 1 ч.ч. вода, поставя се решетка и върху нея се подреждат пакетите.

Тенджерата се похлупва с капак и се оставя на силен огън. Когато започне да изпуска пара от вентила, котлонът се намаля.

Рибата се задушава 10 минути. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар