gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Киш»Киш с бекон и сирене

Киш с бекон и сирене

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
8258k2k6k8
Киш с бекон и сирене
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
19/07/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Слънчев пай за комфортен обяд или вечеря. Щом сложите този солен киш на масата, ароматът на любов се усеща"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този солен пай беконът се нарязва на кубчета и запържва в сгорещена мазнина. Отцежда се върху кухненска хартия.

На дъното на намазнена тава се разпределя беконът, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал.

В отделна купа се разбиват яйцата, прибавят се омекналото краве масло, нарязаният на ситно лук, солта, брашното, млякото и подправките.

Разбъркват се добре, докато се получи хомогенна смес.

Сместа се излива в тавата с бекон и сирена, след което апетитният киш се поставя в загрята на 180 °C фурна.

Кишът с бекон и сирене се пече около 40 минути до приятен загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: