Крем-супа от тиква

МаринаМаринаНовак
09/08/2018
"Една от най-ароматните, богати и плътни кремсупи, които някога сме опитвали - кадифено съвършенство "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 021
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се обелва и се нарязва на малки парченца.

Кромидът се нарязва и се изпържва в мазнината, добавя се тиквата и се остава леко да се задуши в мазнината, след което се долива бульон, прибавя се дафиновия лист и тиквата се оставя около 20 мин. да поври докато омекне.

Сместа се пасира до получаване на гъста каша като се добавя и сметаната.

Накрая се подправя с черен пипер, индийско орехче, сол, както и лимоновият сок и бялото вино, и вашата тиквена кремсупа е готова.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар