Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Солено руло»Кето руло с тиквички и бекон

Кето руло с тиквички и бекон

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Кето руло с тиквички и бекон - уникална рецепта дори за гостите ви, които не са на кето диета"

Необходими Продукти

  • За блата
  • тиквички - 2 бр. /500 г/
  • чедър - 70 г
  • яйца - 3 бр.
  • сол
  • За майонезата от авокадо
  • авокадо - 1 голямо /150 г/
  • крема сирене - 30 г
  • дижонска горчица - 1 ч.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • пушен бекон - 100 г на слайсове
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се настъргват, посоляват и оставят за кратко.

След това се прецеждат. Към тях се добавя чедърът и разбитите яйца. Обърква се с шпатула или лъжица.

Сместа се изсипва в тава, покрита с хартия за печене. Пече се на 200 °C за около 20 минути. Преценете според фурната си.

Като се извади, блатът от тиквички се оставя да изстине.

През това време си направете майонезата от авокадо. Всички съставки се смесват и пасират. Може и в блендер.

Блатът се намазва майонезата. Не съм ползвала всичката майонеза за нашето солено руло, малко ми остана. Отгоре се нарежда беконът.

Завийте на руло и приберете рулото от тиквички в хладилника.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: