Сирене с яйца по румънски

Марина НордМарина НордНовак1219
29/07/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 502
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на правоъгълници с дебелина 1 сантиметър и се залива с вряла вода. Оставя се за 2 часа.

Сланината се нарязва на тънко и се запържва.

Сиренето се смесва с разбитите яйца и се добавя в тигана със сланината, за да се запържи.

Поръсва се с магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар