Сирене с яйца по румънски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
29/07/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 557
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на правоъгълници с дебелина 1 сантиметър и се залива с вряла вода. Оставя се за 2 часа.

Сланината се нарязва на тънко и се запържва.

Сиренето се смесва с разбитите яйца и се добавя в тигана със сланината, за да се запържи.

Поръсва се с магданоз.

Италиански дълбок тиган с капак 24 см-25%
Качество без компромис:
Италиански дълбок тиган с капак 24 см
79.00 лв.
59.00 лв.
Виж ››

Удобен за готвене дълбок тиган, в който ястията сами се готвят. С незалепващо покритие, удобна дръжка и стъклен огнеупорен капак

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар