Рибай стек на скара

редакция:
НикиНики
Гуру
8026k3k5
Рибай стек на скара2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Към края на печенето поставяме чери доматките и чушките към рибай стек на скара."

Необходими Продукти

  • рибай стек - 4 бр.
  • розмарин - 3 клонки
  • зехтин
  • сол
  • черен пипер
  • чери домати
  • чушки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка си смесваме зехтина, солта и черния пипер.

Разбъркваме и хубаво намазваме стековете.

Поставяме ги в купа, слагаме клонките розмарин, покриваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за минимум два часа.

Загряваме си скарата и поставяме стековете, печем говеждите пържоли по 15-20 минути от всяка страна.

Към края на печенето поставяме чери доматките и чушките към рибай стек на скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: