Тутманик по пирдопски

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
17/01/2015
Приготвяне80 мин.
Готвене60 мин.
Общо140 мин.
Порции15 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 726
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете хубаво и гладко тесто от брашното, маята, солта и водата и го оставете да втаса.

Разделете го на 18 топки. Потапяйте всяка топка в масло и разтегляйте на лист.

Листите подреждайте в намазнена тава и поръсвайте със сирене и масло.

След като подредите един върху друг всички листове, направете отвор в средата. Вътре сипете останалото масло.

Изпечете тутманика в умерена фурна до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар