Отворен пай с плодове

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
24/06/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 224
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 220 градуса. Разточете тестото на тънка кора. Прехвърлете кората в тава, оформете стенички и набодете на няколко места с вилица. Намажете с разбитото яйце и изпечете основата за 15-20 минути.

Извадете и оставете да се охлади. Нарежете прасковите, обезкостете черешите и оставете ягодките цели.

Внимаетелно ги наредете върху основата. Сложете сладкото в малка тенджерка и заедно с лимоновия сок го кипнете.

Оставете да се охлади и намажете плодовете. Ако не искате да ползвате сладко, може да украсите със сметана.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
10.99 лв.
8.46 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар