Хрупкави зеленчуци с кресон

MarianaMarianaДжедай7720
29/07/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене12 мин.
Общо22 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо538
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите и тиквичките на пръчки. Сложете морковите в купа, залейте с 2 с.л. вода и гответе на пълна мощ около 5-6 минути под похлупак.

Преместете ги в краищата на съда и в средата поставете тиквичките и нарязаните на ленти стръкове целина.

Върнете обратно в микровълновата и гответе още 4-5 минути. Разтопете за около 30 секунди маслото във фурната, добавете наситнен кресон, сол и черен пипер.

Разбъркайте добре и овкусете със сместа добре отцедените зеленчуци. Разбъркайте и поднесете веднага.

По желание към ястието може да добавите и други зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар