Пилаф с булгур и гъби

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
13/07/2015
"Толкова аромат и вкус събрани само в една чиния "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 239
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете лука, чесъна и подправките за една минута, като непрекъснато разбърквате.

Добавете булгура и задушете за 2 минути.

Сипете бульона, гъбите и лещата. Задушете на бавен огън за 25-30 минути, ако е необходимо сипете още вода.

Овкусете със сол, черен и кайенски пипер и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар