Лютивка

ЕфросияЕфросияДжедай301
01/10/2010
"Вкус, който няма да ви позволи лесно да бъде забравен!"
Приготвяне90 мин.
Готвене150 мин.
Общо240 мин.
Порции10-12 буркана
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 505
  • Преглеждания за месеца2680
  • Преглеждания за седмицата206
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушлетата, капията и патладжаните се изпичат. Чушките се белят и се смилат заедно с патладжаните и чесъна.

Подправя се с запърженото олио, оцета и солта. Добавя се и ситно нарязаният магданоз.

Всичко се обърква добре, разсипва се в бурканчета и се стерилизира 20 минути.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лидия. Спасова.
Супер. Страхотна рецепта.
0
0