Телешко с прошуто и салвия

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
16/08/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо743
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте много добре пържолите, докато се изтънят. Прехвърлете ги в чиния и залейте с лимоновия сок.

Оставете да престоят за 30 минути. Подсушете ги с кухненска хартия, овкусете със сол и черен пипер и намажете с половината салвия.

Сложете по 1 резен прошуто върху всяка пържола и закрепете с коктейлна пръчица.

Разтопете маслото в тиган, добавете оставащата салвия и гответе 1 минута.

Добавете пържолите и пържете по 3-4 минути от всяка страна. Сипете виното и гответе още няколко минути. Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар