Задушени пресни картофи

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
01/09/2015
"Как да се подложим на диета, когато на масата има задушени пресни картофки, а в хладилника - студена бира "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо108 704
  • Преглеждания за месеца382
  • Преглеждания за седмицата247
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

  • картофи - 1 кг. пресни и дребни
  • чесън - 3 - 4 стръка зелен или няколко скилидки
  • копър - 1 връзка
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте картофите, без да ги белите. Ако има по-едри сред тях, може да ги разполовите.

В тенджера с широко дъно загрейте мазнина, която трябва да покрие плътно дъното. Сипете картофите, поръсете с пипер и сол и сложете капак.

През 2-3 минути раздрусвайте хубаво тенджерата, за да разбъркате картофите. През това време скълцайте копъра и чесъна.

След задушаване на картофите добавете нарязаните зелени подправки. Объркайте добре и след 2 минути снемете съда от котлона.

Шестстранно ренде от неръждаема стомана 23 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шестстранно ренде от неръждаема стомана 23 см
7.99 лв.
Виж ››

Каквото и да искате да рендосате, отговорът е един - висококачествено шестранно кухненско ренде от неръждаема стомана, което дълго ще ви служи вярно

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Яница Николова
Много вкусни,аз прибавих и краве масло.
2
0