Домашен кетчуп Пикант

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
23/09/2015
"Трудно ще намерите по-вкусен кетчуп от този, който сами сте приготвили - а ние се помислили и за любителите на пикантното "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 737
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланширайте доматите за кратко, за да ги обелите по-лесно. След това отстранете семената и смелете до получаването на чист доматен сок.

Варете го до сгъстяване, след което добавете смления лук и стритите люти чушки. Овкусява със сол, оцет, захарта и вино и се варете още около 10 минути на тих огън.

Малко преди да свалите продуктите от котлона, се долива размитото във вода нишесте и подправките. Получената смес се разпределя в бурканчета и стерилизира до 10-15 минути.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар