Панирани свински уши

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
26/11/2015
"Знаете ли колко вкусно мезе за бира са панираните свински уши "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 684
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата35
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

В тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване.

В купа разбиваме яйцата, добавяме бирата, нарязания на дребно магданоз, брашното и малко сол.

Нарязваме ушите на ромбчета или правоъгълничета, потапяме ги в бирената паста и пържим в сгорещена мазнина до порозовяване.

Поръсваме с черен пипер и поднасяме.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 10:33
Интересно за гости, които вземат просто нещо панирано, а после се оказва че то хрупка. Голяма изненада ще да е.
0
0
Люси
Люси
30.11.2015 20:05
Добро и лесно мезе за бира :)
0
0