Дроб с лук

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
272
125
298
06/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 930
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пускаме почистения и измит свински дроб във вряща вода за 20 минути.

Изваждаме го и го оставяме да се отцеди. Нарязваме лука и морковите и ги задушваме в свинска мас.

Когато омекнат, прибавяме и нарязания на кубчета дроб. Поръсваме с подправките и доливаме виното.

Оставяме гозбата да къкри под похлупак 20 минути, като от време на време разбъркваме. Поднасяме с картофено пюре или ориз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар