Агнешко варено в тенджера под налягане

07/11/2015
Simona
отSimonaНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 216
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, с което разполагаме, се почиства добре и се изкисва в подкислена вода 2 часа. След това се поставя в електрическа тенджера под налягане и се покрива с вода.

Избира се режим за месо и се оставя да ври 20 минути. След това тенджерата се отваря и се добавят нарязаните на ситно зеленчуци и подправките. Наливат се пюрето и мазнината. По желание се добавя и още вода.

Тенджерата се затваря пак и се избира режим за готвене на зеленчуци. Яденето ври 12 минути и след това се оставя да отдъхне.

Поизстиналата супа се поднася с балсамов оцет или лимонов сок.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар