Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Фритата»Бърза и вкусна фритата

Бърза и вкусна фритата

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Бърза и вкусна фритата
Снимка: Rosi Stoyanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Отдавна омлетите не са на мода, днес на дневен ред са фритатите и ние ги приготвяме и хапваме с удоволствие"

Необходими Продукти

  • картофи - 800 г
  • яйца - 4 бр.
  • зелен лук - 1 стрък
  • копър
  • кашкавал - настърган
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите. Обелете ги нарежете на малки кубчета. Загрейте олио в тиган и изсипете картофите.

Пържете ги 5-6 минути, като от време на време разбърквате.

Залейте картофите с разбитите яйца, добавете копъра и нарязания зелен лук.

Овкусете със сол и черен пипер. Щом яйцата се запържат отдолу поръсете с кашкавала.

Прехвърлете във фурната и допечете за няколко минути. Сервирайте със салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: