Телешки език в масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
28/12/2015
"Богата на аромати, с наситен плътен вкус, тази необичайна рецепта ще впечатли хората, за които я приготвите, а за вас ще бъде предизвикателство и удоволствие!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо117 066
  • Преглеждания за месеца758
  • Преглеждания за седмицата201
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме езика в подсолена вода. Обелваме от кожата и режем на ивици.

Отделно приготвяме чесъна, също нарязан на ивици. В съд върху котлона разтопете маслото и в него запържете чесъна.

Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
никнай
никнай
07.02.2016 23:30
ОК 5 точки - и изпутена бутилка бяло вино с препечени филийки бял хляб ....
7
2