Телешки език в масло

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
28/12/2015
"Богата на аромати, с наситен плътен вкус, тази необичайна рецепта ще впечатли хората, за които я приготвите, а за вас ще бъде предизвикателство и удоволствие!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо90 331
  • Преглеждания за месеца1089
  • Преглеждания за седмицата951
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме езика в подсолена вода. Обелваме от кожата и режем на ивици.

Отделно приготвяме чесъна, също нарязан на ивици. В съд върху котлона разтопете маслото и в него запържете чесъна.

Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
никнай
никнай
07.02.2016 23:30
ОК 5 точки - и изпутена бутилка бяло вино с препечени филийки бял хляб ....
6
1