Телешки език в масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
28/12/2015
"Богата на аромати, с наситен плътен вкус, тази необичайна рецепта ще впечатли хората, за които я приготвите, а за вас ще бъде предизвикателство и удоволствие!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо132 834
  • Преглеждания за месеца259
  • Преглеждания за седмицата483
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме езика в подсолена вода. Обелваме от кожата и режем на ивици.

Отделно приготвяме чесъна, също нарязан на ивици. В съд върху котлона разтопете маслото и в него запържете чесъна.

Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер.

Чук за месо с брадвичка-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
8.50 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
никнай
никнай
07.02.2016 23:30
ОК 5 точки - и изпутена бутилка бяло вино с препечени филийки бял хляб ....
7
2