Пататник с точени кори

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
895
204
440
1
08/01/2016
"Толкова е вкусен, че няма да повярвате, че е с готово тесто! Опитайте и ще се уверите и сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 803
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рендосваме картофите и ги измиваме няколко пъти. Приготвяме си тесто с мая или си купуваме готово тесто. Разточваме го на 2 листа, с големината на тавата ни.

Едното листо използваме за дъно, върху него изсипваме и разпределяме вече обърканите картофи, яйце, сирене и подправки. След това покриваме с другата част от тестото.

Печем в предварително нагрята фурна до достигане на златист цвят. След като извадим от фурната пататника, го мажем с масло и покриваме с кърпа за десетина минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар