Бъркани яйца с кромид лук

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
23/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2 порции
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 710
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се слага малко олио, колкото да покрие дъното.

Като загрее, се изсипва не много ситно нарязаният лук и се запържва леко. Добавя се малко черен пипер.

Яйцата се чупят директно в тигана и се разбъркват с дървена лъжица.

Бъркат се, докато станат рохкави и пухкави. По желание може да ръси отгоре с трапезна чубрица.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар