Бъркани яйца с кромид лук

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
23/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2 порции
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 924
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио
  • сол - на вкус
  • черен пипер - малко
  • чубрица - трапезна
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В тиган се слага малко олио, колкото да покрие дъното.

Като загрее, се изсипва не много ситно нарязаният лук и се запържва леко. Добавя се малко черен пипер.

Яйцата се чупят директно в тигана и се разбъркват с дървена лъжица.

Бъркат се, докато станат рохкави и пухкави. По желание може да ръси отгоре с трапезна чубрица.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар