Свинско с ориз и чушки

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1454139914815
28/01/2016
"Свинско с ориз по селски - защото така е най-вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо647
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган запържвам месото с олио и малко водичка.

В тава сипах нарязания праз на колелца с малко олио и пъхнах за малко в печката до получаване на златист цвят.

Добавих и ориза и леко позапържих, докато стане прозрачен.

След това прибавих и месото, чушката и подправките.

Сипах вода около 5-6 чаши и запекох във фурната.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар