Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Пилешки дробчета с карамелизиран лук

Пилешки дробчета с карамелизиран лук

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Пилешки дробчета с карамелизиран лук3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Ето ви една страхотна идея за вечеря, която няма да ви закове пред печката, а ще ви позволи да обърнете внимание на хората, които обичате"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 1 кг
  • лук - 7 - 8 големи глави кромид
  • олио
  • сол
  • захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се почистват, измиват и поставят в тава с малко мазнина. Пекат се до готовност /около 15-20 минути/.

Отделно се запържва предварително почистения и нарязан лук в малко мазнина и след като омекне, се добавя захарта.

След това се запържва до златисто и се добавя към дробчетата. Осолява се преди сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: