Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пудинг»Солен пудинг от хляб

Солен пудинг от хляб

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Солен пудинг от хляб2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.

Необходими Продукти

  • стар хляб - 6 - 7 филии стар бял
  • прясно мляко - 1 л
  • яйца - 3 броя
  • сирене - 200 г натрошено
  • кашкавал - около 200 г настърган
  • масло - 60 г краве
  • сол
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа направете хляба на трохи или използвайте кухненски робот. Излейте млякото и разбъркайте. Прибавете предварително разбитите яйца, след което и сиренето и кашкавала.

Разбъркайте всичко добре и прибавете 1 с.л. разтопено масло, сол и черен пипер на вкус. Изсипете сместа в намазнена тава и сложете хлебния пудинг да се пече до лек загар в умерена, предварително загряна фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: