Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Винени късчета със зеленчуци

Винени късчета със зеленчуци

Yana G.Yana G.
Готвач
1786662423
Винени късчета със зеленчуци
Снимка: Yana G.
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • чушки - 1 бр. зелена + 1 бр. червена
  • гъби - 250 г
  • сол
  • черен пипер
  • соев сос - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо на малки късчета. Слагаме ги в уок тиган и ги запържваме заедно с виното.

Почистваме чушките и гъбите и нарязваме на дълги ивички чушките, а гъбите - на филийки.

Прибавяме ги към пилешкото месо, да се запържат. Когато е почти готово, добавяме сол и черен пипер на вкус.

Слагам и една лъжица соев сос /също на вкус/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: