Лапад с картофи

Лапад с картофи

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
508
2k
908
992
7
02/04/2016
"Хем веган, хем вкусно - това е възможно само при нас"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 871
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва. Картофите се обелват и нарязват на по-големи кубчета. Лападът се измива и почиства от дръжките.

В олио на дъното на тенджера се запържва лукът. След това се добавят и картофите да се запържат.

Добавя се червеният пипер и се разбърква добре, докато се разтвори добре. Налива се 1 к.ч. вода и се задушават картофите за около 10 минути.

След това се добавя лападът и се разбърква. Налива се още вода, колкото да се покрият картофите.

Когато картофите са сварени, се добавят и сол и черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар