Печени дюли с телешка кайма

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
232
1k
671
1k
1
05/04/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 576
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете дюлите наполовина и ги почистете добре от семките и твърдата част. Сварете ги за около 20 минути, докато омекнат, но не много.

Смесете смляното месо с предварително настърганите джинджифил и лук, яйцето, стрития чесън, скълцаната чушка, олиото, сол и черен пипер.

Напълнете добре дюлите с каймата и ги подредете в подходяща тавичка. Налейте при тях бульона.

Покрийте ги с фолио и печете в загрята на 180 градуса фурна за 20 минути с фолиото и още толкова без него.

Готовите печени дюли с телешко поднесете с наситнен магданоз, поляти с част бульона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво ,уникална идея !
0
0
Веселина Константинова
Много интересно предложение! Не бях се сетила за това.
1
0