Пролетни кюфтета с кайма, картофи и лапад

11/04/2016
"Заповядайте на гости! Приготвили сме страхотни пролетни кюфтенца "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 602
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват и заедно с лапада, лука и магданоза се минават през блендер (или се намачкват с вилица, а лукът, магданозът и лападът се нарязват на много дребно).

Получената смес се смесва с каймата, яйцето и подправките, оформят се кюфтета.

Във всяко кюфте се слага парче топено сирене и кашкавал, овалят се във брашно и се пържат.

Поднесете с гарнитура по желание или с чеснов сос като мен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар