Бързо свинско с лук в тиган

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
2k
973
1k
2
Бързо свинско с лук в тиган
Снимка: Наталия Петрова
1 / 4
03/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
"Вкусна идейка за бърз обяд, която прави компромис с времето, но не и с вкуса"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки хапки.

Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. В купа овкусяваме месото, като го овалваме в олиото и сол на вкус. След това го сипваме в горещ тиган.

Разбъркваме често и след като месото се позапече сипваме лука и маслото, разбъркваме още 1-2 мин., поръсваме с черен и червен пипер, чубрица и наситнен магданоз, отново разбъркваме за още 2-3 мин, след което махаме от огъня и сервираме.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: