Бързо свинско с лук в тиган

03/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692582
"Вкусна идейка за бърз обяд, която прави компромис с времето, но не и с вкуса "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо70 683
  • Преглеждания за месеца2232
  • Преглеждания за седмицата743
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки хапки.

Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. В купа овкусяваме месото, като го овалваме в олиото и сол на вкус. След това го сипваме в горещ тиган.

Разбъркваме често и след като месото се позапече сипваме лука и маслото, разбъркваме още 1-2 мин., поръсваме с черен и червен пипер, чубрица и наситнен магданоз, отново разбъркваме за още 2-3 мин, след което махаме от огъня и сервираме.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Благоева
Обожавам свинско в тиган, много е вкусно, пък и бързо става!
4
0
Наталия Петрова
Да така е ,бързо и вкусно..
4
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
03.05.2016 12:19
Обичам го, много е вкусно!
5
1
Наталия Петрова
Да и ние сме му големи фенове ;)
5
0

Виж всички коментари или напиши такъв