Задушени моркови с масло

14/05/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43610643724
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 030
  • Преглеждания за месеца211
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се мият, белят и се режат на кръгчета или пръчици.

Задушават се в маслото и две лъжици вода на средно силен котлон до омекване, като се подправят със захарта и солта.

Поднасят се с нарязания на дребно магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ваня Благоева
Страхотно предложение за гарнитура. Трябва да пробвам.
0
0
Ваня Благоева
да определено е доста лесничко и бързо за приготвяне.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 13:47
да, много е лесно, а е доста вкусничко
1
0
Катя Благоева
Изглежда интересно!
1
0
Катя Благоева
С удоволствие, ще опитам! Харесаха ми!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 08:18
Много вкусна гарнитурка е към месо специално.
0
0
Наталия Петрова
Защо и захар? Морковите са си сладки.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв