Задушени моркови с масло

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф44010643725
14/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 042
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата65
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се мият, белят и се режат на кръгчета или пръчици.

Задушават се в маслото и две лъжици вода на средно силен котлон до омекване, като се подправят със захарта и солта.

Поднасят се с нарязания на дребно магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Благоева
Страхотно предложение за гарнитура. Трябва да пробвам.
0
0
Ваня Благоева
да определено е доста лесничко и бързо за приготвяне.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 13:47
да, много е лесно, а е доста вкусничко
1
0
К К
К К
14.05.2016 21:48
Изглежда интересно!
1
0
К К
К К
16.05.2016 21:11
С удоволствие, ще опитам! Харесаха ми!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 08:18
Много вкусна гарнитурка е към месо специално.
0
0
Наталия Петрова
Защо и захар? Морковите са си сладки.
1
0